Compania Compound a trimis accidental utilizatorilor săi 90 de milioane de dolari

Scris de | 5 octombrie, 2021
Compania Compound a trimis accidental utilizatorilor săi 90 de milioane de dolari

De obicei, când vine vorba de bani, multe companii tind să fie foarte atente, în special instituțiile financiare. De aceea, chiar dacă se întâmplă uneori, foarte rar auziți ca băncile spre exemplu să trimită oamenilor mai mulți bani decât intenționau de fapt. O nouă greșeală însă în cazul Compound, un protocol descentralizat de mizare financiară.

Se pare că aceștia ar fi depus accidental criptomonede în conturile unor utilizatori în valoare totală de 89 de milioane de dolari. Acest lucru s-a datorat aparent unei erori în sistem care a dus la plăți greșite către utilizatori. Evident, 89 de milioane de dolari reprezintă o sumă de bani extrem de importantă, motiv pentru care compania pledează acum cu utilizatorii pentru restituirea banilor.

Într-un tweet al directorului general al companiei, Robert Leshner, acesta a cerut utilizatorilor să returneze banii. El sugerează că cei care o fac ar putea chiar să păstreze 10% din banii care li s-au dat ca recompensă pentru că au făcut ceea ce trebuie. Cu toate acestea, el a amenințat și utilizatorii care nu au făcut-o, spunând că banii primiți vor fi raportați la fisc (IRS) ca venituri (ceea ce înseamnă că vor trebui să plătească un impozit pe această sumă).

Etichete: , , ,

Sursa: Crypto Company Accidentally Sends Its Users $90 Million