Samsung renunță la anunțuri și reclame în aplicațiile sale

Scris de | 5 octombrie, 2021
Samsung renunță la anunțuri și reclame în aplicațiile sale

Indiferent de brand-ul de telefoane pe care îl preferi, un lucru pe care toți utilizatorii de smartphone-uri îl au în comun este detestarea reclamelor. Nimeni nu dorește să plătească sute de dolari pentru un smartphone premium de ultimă generație doar pentru ca producătorul să le arate reclame la fiecare pas. Din păcate, în ciuda a ceea ce își doresc utilizatorii, Samsung a făcut asta cu unele dintre aplicațiile sale.

Mai exact, Samsung a integrat reclame pentru utilizatorii săi în aplicațiile Samsung Pay și Samsung Health. Din fericire, acest lucru s-a schimbat, Samsung promițând luna trecută că va elimina publicitatea din aplicațiile sale implicite. Anterior, reclamele au dispărut din aplicația meteo, iar Samsung a eliminat acum anunțurile din Pay și Health.

Samsung a confirmat eliminarea anunțurilor din aceste două aplicații din Coreea de Sud. Mulți utilizatori s-au plâns că au fost asaltați cu anunțuri în aceste aplicații, Samsung integrându-le în partea de sus a ecranului principal al aplicației, în mijloc și în partea de jos. Proprietarii de smartphone-uri s-au plâns puternic de faptul că achitau sume semnificative de bani pentru achiziționarea dispozitivului, fără a obține însă un mediu fără anunțuri.

Etichete: , ,

Sursa: Samsung ditches ads in Pay and Health apps