YouTube permite acum vizionarea videoclipurilor neterminate pe un alt dispozitiv

Scris de | 6 octombrie, 2021
YouTube permite acum vizionarea videoclipurilor neterminate pe un alt dispozitiv

Să presupunem că vizionezi un videoclip în aplicația YouTube pe iOS sau Android și dorești să continui vizionarea acestuia pe un ecran mai mare, cum ar fi monitorul computerului, ce faci în situația aceasta? În trecut, ar fi trebuit să oprești videoclipul, poate să accesezi istoricul YouTube și să găsești videoclipul pentru a viziona de unde ai rămas.

Dacă ești norocos, videoclipul ar putea continua, de fapt, de unde te-ai oprit, altfel ar trebui să-l derulezi pentru a ajunge la acel punct. Cu toate acestea, se pare că YouTube a introdus o nouă caracteristică numită „Continuă vizionarea” pentru playerul său bazat pe web. Acum, de fiecare dată când nu mai vizionezi un videoclip pe iOS sau Android și deschizi YouTube pe computer, va apărea un mini-player afișat în colțul din dreapta jos al ecranului.

Cu toate acestea, nu pare să funcționeze în sens opus, ceea ce înseamnă că, dacă dorești să continui videoclipurile pe care l-ai vizionat pe web pe telefon, va trebui să faci acest lucru folosind vechea metodă.

 

Etichete: , ,

Sursa: YouTube Now Lets You ‘Continue Watching’ Unfinished Videos On Your Phone