Specificațiile lui OnePlus 9RT au fost confirmate. Când va fi disponibil

Scris de | 11 octombrie, 2021
Specificațiile lui OnePlus 9RT au fost confirmate. Când va fi disponibil

OnePlus a confirmat recent existența lui OnePlus 9RT, cel mai nou terminal al companiei, care urmează să fie lansat pe 13 octombrie. De asemenea, producătorul a confirmat și specificațiile cheie ale smartphone-ului.

Astfel, OnePlus 9RT urmează să aibă la interior un procesor Snapdragon 888 cu memorie RAM LPDDR5 și stocare ultrarapidă de tip UFS 3.1. Ecranul va avea o rată de refresh de 120Hz și autonomia va fi asigurată de o baterie de 4500mAh, ce se poate încărca cu 65W.

OnePlus nu ne spune încă ce capacitate va avea memoria RAM, însă grație unor teste pe Geekbench, a fost observat deja că aceasta va avea 12GB. Este însă foarte posibil să existe și o opțiune cu 8GB de memorie RAM. De asemenea, OnePlus a indicat că vor exista două opțiuni de culoare și că smartphone-ul va intra la precomandă în China începând cu 13 octombrie, urmând ca primele vânzări să se efectueze pe 19 octombrie.

Imaginile dezvăluite de OnePlus pe rețelele sociale arată și ansamblul de camere de pe spatele lui 9RT, unde tronează un senzor principal de 50MP.

Etichete: , , ,

Sursa: https://www.gsmarena.com/oneplus_9rt_specs_sale_date-news-51350.php