Cea mai bună experiență cu internet fix în România este la Vodafone, conform unui auditor german

Scris de | 13 octombrie, 2021
Cea mai bună experiență cu internet fix în România este la Vodafone, conform unui auditor german

Vodafone Supernet Fibră a primit certificarea pentru cea mai bună experiență de utilizare a internetului fix din România pe baza scorului general obținut în urma evaluării de către auditorul german independent umlaut a peste cinci milioane de eșantioane de trafic de internet colectate în perioada martie – august 2021. Aceasta este prima astfel de certificare conferită de umlaut unui operator de rețea de internet fix din România.

Supernet Fibră a obținut un scor total de 866 puncte dintr-un maxim posibil de 1.000 de puncte, cu un avans de 24 de puncte față de următorul clasat și de 239 de puncte faţă de operatorul situat pe ultimul loc, fiind cotată de către umlaut ca asigurând cea mai bună viteză medie de descărcare a datelor și performanțe notabile în ceea ce privește viteza de încărcare (link certificare).

Șapte certificări și pentru rețelele mobile Vodafone

Recent, rețeaua 5G a Vodafone a fost confirmată de același auditor german umlaut drept cea mai fiabilă rețea 5G din România, obținând totodată cel mai mare punctaj în ceea ce privește performanța serviciilor de date mobile.

Etichete: , ,