O versiune reală a serialului Squid Game a fost organizată în Abu Dhabi

Scris de | 13 octombrie, 2021
O versiune reală a serialului Squid Game a fost organizată în Abu Dhabi
foto via @nonsolo.tv

O versiune inofensivă, din viața reală, a serialului extrem de popular de pe Netflix, Squid Game, se desfășoară la Abu Dhabi. Centrul Cultural Coreean (KCC) din Emiratele Arabe Unite organizează o reconstituire a jocurilor văzute în serial pentru două echipe de 15 participanți.

Squid Game este un thriller în limba coreeană care prezintă o distopie a zilelor noastre, o consecință a dorinței de a face cât mai mulți bani. O organizație misterioasă recrutează oameni cu datorii considerabile pentru a concura într-o serie de jocuri aparent puerile pentru șansa de a câștiga o sumă de bani care să le schimbe viața. Jocurile se bazează pe jocuri din copilărie, dintre care unele sunt specifice Coreei, în timp ce altele, precum „Red Light, Green Light” sunt cunoscute în întreaga lume. Spre deosebire de jocurile tipice pentru copii, cele din Squid Game au ca și consecință moartea, în cazul în care pierzi.

Cu toate acestea, versiunea din Abu Dhabi a jocurilor, ce a fost programată să aibă loc marți (12 octombrie), a fost complet inofensivă. Echipele au jucat jocuri precum Red Light, Green Light, și altele pe care le poți regăsi în serial. Echipele au fost costumate, de asemenea, în costume roz similare paznicilor din serie.

În această săptămână, școala primară John Bramston din Ilford a emis o scrisoare către părinți în care subliniază îngrijorarea față de copiii care au urmărit serialul și care se prefac că se împușcă unii pe alții în locul de joacă. O altă școală din Kent, Sandown, a început, de asemenea, să ofere lecții suplimentare despre violență, ca răspuns la popularitatea serialului.

Etichete: , ,

Sursa: A real-life version of Squid Game is being organised in Abu Dhabi