eMAG lansează Freshful, un hipermarket online cu livrare rapidă pentru fructe, legume și alte produse proaspete

Scris de | 21 octombrie, 2021
eMAG lansează Freshful, un hipermarket online cu livrare rapidă pentru fructe, legume și alte produse proaspete

Cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful este noul serviciu prin care locuitorii din București și mare parte din Ilfov își pot face oricând și de oriunde cumpărăturile de zi cu zi, în special cele alimentare.

Pe Freshful.ro, în aplicația de mobil iOS și, în curând, Android, se regăsește o varietate de peste 18.000 produse cu prospețime garantată, de la fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic pentru nevoile zilnice. Clienții vor putea cumpăra inclusiv pâine proaspăt scoasă din cuptor, cu maia și ingrediente 100% românești.

Gama Freshful își propune sa strângă într-un singur loc mii de produse proaspete de la producători locali și fermieri români, alături de o selecție importantă de articole BIO și ECO.

“Ecosistemul creat în ultimii ani și investițiile constante în tehnologie ne fac să avem încredere că putem oferi clienților ce își doresc cu adevărat – simplitate, rapiditate și confort. Astfel, cu o nouă echipă dedicată și beneficiind de expertiza eMAG în tehnologie și operațiuni, Freshful este noul serviciu online care livrează bunătăți și timp liber. Locuitorii din București și mare parte din Ilfov vor putea să-și comande online, în doar câteva click-uri, produse alimentare proaspete, poate cel puțin la fel de bine cum și le-ar alege ei, la piață sau din magazin”, menționează Tudor Manea, CEO eMAG.

Utilizatorii au la dispoziție nu doar o varietate însemnată de produse, dar si opțiuni de livrare în funcție de stilul de viață: livrare rapidă în 2 ore de la plasarea comenzii sau livrare programată pentru următoarele zile în intervale începând cu 30 minute.

De asemenea, clienții pot vedea disponibilitatea stocurilor în timp real, așa că pot fi siguri că vor primi întotdeauna tot și exact ce au comandat, fără compromisuri. Alimentele proaspete sunt depozitate în condiții riguroase de igienă, în zone dedicate, cu temperatură controlată, după o verificare minuțioasă a fiecărui articol de la aprovizionare până la livrare. Produsele sunt livrate rapid în mașini cu temperatură controlată, respectând lanțul frigorific până la ușa clienților.

ROG Zephyrus G14