Una dintre cele mai așteptate funcții noi va fi disponibilă pe Instagram de astăzi

foto via @indianexpress.com

Când Instagram a fost lansat pentru prima dată, era o aplicație exclusiv pentru dispozitive mobile. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, compania a început să lanseze mai multe funcții pe web, unde utilizatorii își pot verifica feed-ul și pot trimite și primi mesaje prin intermediul interfeței sale desktop.

Vestea bună este că Instagram a anunțat că acum putem posta fotografii și videoclipuri de până la un minut de pe computer. Dacă acest lucru pare familiar, se întâmplă deoarece compania a început să testeze caracteristica la începutul acestui an și acum se pare că va fi disponibilă pentru toți utilizatorii începând cu 21 octombrie.

Deși Instagram este încă în mare măsură o platformă mobilă, opțiunea de a încărca fotografii și videoclipuri de pe computer este foarte utilă. Acest lucru se datorează faptului că Instagram este folosit de mulți profesioniști creativi. Înainte de aceasta, utilizatorii care își editează munca pe computere trebuiau să folosească o soluție pentru a încărca pe Instagram de pe desktopul lor sau pentru a trimite fișierele complet editate de pe desktop pe telefoanele lor.