Huawei lansează un nou smartwatch

Scris de | 28 octombrie, 2021
Huawei lansează un nou smartwatch
foto via @gsmarena.com

Huawei continuă să-și extindă portofoliul de accesorii wearable, cel mai recent fiind Watch Fit Mini. Are un display dreptunghiular, atipic dacă analizăm celelalte ceasuri existente. Este, de asemenea, mult mai îngust si mai înalt, dar și mai ușor decât orice alt Watch Fit purtat până acum.

Varianta Mini are un ecran mai mic, dar păstrează toate caracteristicile fratelui său mai mare, precum și o durată lungă de viață a bateriei și un buton fizic pe lateral. Huawei lansează Watch Fit Mini în Europa cu un display AMOLED de 1,47 inci cu suport pentru gesturi de atingere și glisare. Rezoluția este de 368 x 194 pixeli, adică 282 ppi. Dispozitivul cântărește 20 de grame și există trei opțiuni pentru o curea – Frosty White și Mocha Brown din piele sau Taro Purple.

Există un senzor IMU cu șase axe care este folosit ca un giroscop și un accelerometru la bord, precum și un senzor de ritm cardiac pe spate. De asemenea, se ocupă de măsurarea SpO2, iar când rezultatul este sub 80%, Watch Fit Mini îți va sugera imediat să consulți un medic specialist.

Capacitatea bateriei este de 180 mAh și va avea o viață de 14 zile de utilizare, doar cu o singură încărcare. Femeile vor aprecia noua caracteristică pe care o aduce sistemul de operare Huawei Lite, numită Cycle Calendar. Ele vor primi mementouri discrete în timp util cu perioada în care le va veni menstruația, iar aplicația Huawei Health care o însoțește are un calendar de evidență.

Există 96 de moduri diferite de exerciții în interior și în aer liber, iar dispozitivul poate urmări activitatea zilnică și nocturnă, inclusiv somnul prin caracteristică TruSleep 2.0, care oferă detalii despre calitatea somnului cu o precizie de până la 96%.

Etichete: , , ,

Sursa: Huawei launches Watch Fit Mini in Europe with a 1.47” AMOLED screen