Black Friday 2021: Reduceri la televiziune și internet de la iNES GROUP

Scris de | 11 noiembrie, 2021
Black Friday 2021: Reduceri la televiziune și internet de la iNES GROUP

Oferta de Black Friday de la iNES le propune clienților noi o altfel de experiență TV, cu o grilă ce numără peste 190 de canale, fără dubluri (SD și HD), cu peste 100 de canale HD, canale 4K/UHD, programe din toate ariile de interes și navigare ușoară pe categorii tematice, totul prin conexiune la Internet de mare viteză.

iNES IPTV este abonamentul clasic de la iNES, unul dintre cele mai exclusiviste servicii telecom dedicate segmentului rezidențial, care include Televiziune IP, Internet prin fibră optică și Telefonie fixă. Acesta a fost primul serviciu IPTV introdus în România, care continuă să ofere cel mai mare număr de canale TV de pe piață, într-o singură grilă. Pachetul iNES IPTV pune accentul pe conținut variat, calitatea deosebită a imaginii și acuratețea sunetului, deci pe o experiență de vizionare cât mai atractivă și mai autentică.

iNES Smart, noul abonament lansat anul acesta, trece la un alt nivel, oferind serviciul de televiziune prin Aplicație TV, accesibilă pe Smart TV-urile cu cele mai utilizate sisteme de operare (Android TV, Google TV, Tizen și WebOS), alături de Internet de mare viteză prin conexiune de fibră optică de la iNES. Din punct de vedere tehnic, noua aplicație iNES Smart păstrează avantajele serviciului iNES IPTV, dar vine cu un plus de confort pentru utilizator, cu mai puține echipamente, fără STB (Set-Top-Box) și cabluri inestetice, facilitând accesul la grila TV cu o singură telecomandă, cea a televizorului.

„Oferta de Black Friday se va desfășura pe o perioadă de aproape 2 luni, până la finalul anului, pentru a oferi clienților timpul necesar să facă cea mai bună alegere în funcție de preferințe și specificul casei și al dispozitivelor pe care le utilizează” declară Cătălin Cuturela, Director Operațiuni, iNES GROUP.

Detaliile ofertei de Black Friday, precum și regulamentul campaniei, se regăsesc pe site-ul iNES. Pachetele iNES IPTV și iNES Smart sunt disponibile doar în rețeaua fizică iNES, pe aria București și Ilfov.

Etichete: , , , , ,