Unele MacBook Pro de 14 inci și 16 inci vor avea livrare în 2022

Scris de | 11 noiembrie, 2021
Unele MacBook Pro de 14 inci și 16 inci vor avea livrare în 2022

Până în prezent, majoritatea recenziilor pentru noile MacBook Pro de la Apple au fost pozitive, mulți lăudând performanța și durata de viață a bateriei laptopurilor. Cu toate acestea, dacă încă nu ai reușit să obții un MacBook Pro, este posibil să trebuiască să aștepți până în 2022 pentru a face acest lucru.

Se pare că unele modele vor avea date de livrare pregătite abia pentru 2022. Rețineți că acest lucru nu este pentru toate modelele, ci doar pentru anumite configurații. Este posibil astfel ca o anumită configurație să fie livrată mai devreme, în funcție de momentul în care alegi să comanzi, însă există și posibilitatea ca o eventuală comandă să îți sosească doar în ianuarie anul viitor. Acest lucru afectează atât MacBook Pro-ul de 14 inci, cât și MacBook Pro de 16 inci, dar dacă se optează pentru configurațiile standard ale celor două modele și nu cele mai puternice, acestea par să fie disponibile și vor fi livrate în prima săptămână a lunii decembrie.

Deși nu este clar de ce există o întârziere atât de mare pentru configurațiile mai puternice, dacă ar trebui să ghicim, am spune că este probabil ca o combinație atât a popularității laptop-urilor, cât și a lipsei globale de chipset-uri să fi afectat toți producătorii din industrie, inclusiv Apple.

Etichete: , ,

Sursa: Some 14-inch And 16-inch MacBook Pros Are Backordered Into 2022