Tim Cook spune că Apple este interesat de domeniul criptomonedelor

Scris de | 11 noiembrie, 2021
Tim Cook spune că Apple este interesat de domeniul criptomonedelor
foto via @ubergizmo.com

La începutul acestui an, o listă de locuri de muncă de la Apple a sugerat că compania era interesată să intre în criptomonede sau cel puțin să ofere suport pentru aceasta. Acum, într-un interviu cu Andrew Ross Sorkin, ca parte a conferinței online The New York Times DealBook, CEO-ul Apple, Tim Cook, a confirmat acest lucru.

Potrivit lui Cook, el a confirmat că sunt interesati de domeniul crypto, dar nu este neapărat ceva pentru care compania are un plan bine pus la punct, in perioada urmatoare. „Este ceva la care ne uităm, nu este ceva la care avem planuri imediate de făcut. Nu aș merge să investesc în cripto nu pentru că nu mi-aș investi banii în cripto, ci pentru că nu cred că oamenii cumpără acțiuni Apple pentru a se expune la cripto.”

În prezent, Apple nu acceptă oficial criptomonedele, deși, dacă vă amintiți, la începutul acestui an prin BitPay utilizatorii Apple Pay ar putea folosi orice criptomonede pe care le au pentru a face achiziții. Declarația lui Cook nu este o noutate, nefiind prima dat cand compania deschide acest subiect. În 2019, VP Apple Pay, Jennifer Bailey, și-a exprimat interesul și a spus că a văzut potențial pe termen lung, dar exact cum se va manifesta acest lucru într-un produs sau serviciu rămâne de văzut.

Etichete: , , ,

Sursa: Tim Cook Says Apple Is ‘Looking Into’ Cryptocurrency