Black Friday 2021: Ce produse surpriză a pregătit eMAG anul acesta

Scris de | 12 noiembrie, 2021
Black Friday 2021: Ce produse surpriză a pregătit eMAG anul acesta

Ca în fiecare an, eMAG a pregătit o categorie specială, cu produse surpriză, pe care nu le găsești atât de ușor în alte locuri și care pot fi considerate „atipice”. Le știi și le-ai văzut și în anii anteriori, fie că vorbim de aur, vouchere de călătorie sau pentru servicii de sănătate, eMAG le oferă și în acest an și aruncăm o scurtă privire pentru a vedea exact care sunt acestea.

Probabil că ai văzut deja știrile zilei de ieri, în care se anunța că „marea surpriză” a zilei de Black Friday la eMAG va fi o casă, în complexul rezidențial Liziera de Lac. Ei bine, nu e vorba doar de o casă, ci de 3, al căror preț pornește de la 69.999 de euro și ajunge la 165.886 de euro. De asemenea, retailer-ul vinde și apartamente în complexul Cosmopolis, al căror preț variază între 72.000 de euro și 94.000 de euro, cu reduceri de aproape 10.000 de euro.

Nu lipsesc și serviciile de sănătate și wellness – lucruri precum consiliere pentru nutriție holistică la 250 de lei sau vouchere pentru investigații RMN la umăr sau gleznă, și nici aurul, fie că vorbim de monede de aur de 1 Ducat, cu puritate 98,6% sau lingouri – de la 2,5g la 50g, cu puritate 999,9%.

Un alt lucru care a devenit deja „staple” al zilei de Black Friday sunt sejururile la mare și la munte oferite de eMAG. Astfel, anul acesta poți alege să îți petreci o săptămână în Mamaia, Neptun sau, dacă preferi să pleci prin țară împreună cu persoana iubită, poți alege 4 nopți la Colibița, într-un apartament cu jacuzzi sau un Revelion la Sheraton, la 900 de lei. Pentru fanii plecatului în afara granițelor țării, există oferte în Dubai, Zanzibar sau și în mai apropiatele Grecia și Turcia.

Și ca să și ajungi mai ușor într-unul din locurile alese, eMAG oferă și vouchere pentru Blue Air, în valoare de 200 de lei, 400 de lei, 1000 de lei sau 1500 de lei, toate reduse la jumătate de preț. Sau, dacă vrei să ajungi cu mașina, poți să alegi de la eMAG dintr-o varietate de automobile, toate reduse simțitor, fie că vorbim de un Maserati Quattroporte, un BMW i3 sau un Jeep Renegade. Sau, pentru varianta mai ieftină, poți alege să închiriezi o autorulotă.

Există și o ofertă excelentă, la abonamentul mobil Yoxo, pentru care avem și noi un review video, și care este disponibil la doar 5 lei.

În fine, nu lipsește categoria specială numită „De Ignat”, unde eMAG vinde Semicarcasă de porc și pulpă de porc, și nici experiențele inedite, precum închirierea castelului Cantacuzino sau înregistrarea unei piese cu HaHaHa Production. De asemenea, la fel ca anul trecut, poți face un curs online de gătit cu Chef Patrizia Paglieri sau poți lua un voucher pentru un curs de navigație.

Etichete: , , , , , ,