BBalance este un covoraș inteligent care îți poate măsura greutatea și examina postura

Scris de | 15 noiembrie, 2021
BBalance este un covoraș inteligent care îți poate măsura greutatea și examina postura

Piața de cântare inteligente este una dintre cele mai interesante când vine vorba de dispozitive pentru smart home și urmărirea sănătății. Este populată cu o mulțime de dispozitive, la care acum se adaugă BBalance, un cântar unic care are aspectul unui covoraș pentru baie. 

BBalance este un covoraș de baie care are dublă utilitate, iar informațiile de pe acesta pot fi apoi trimise și vizualizate pe telefonul tău, simplificând mult monitorizarea greutății. Nu numai că poate urmări greutatea, dar îți poate spune și câteva detalii despre echilibrul și postura ta.

Vine, de asemenea, cu diverse sfaturi de exerciții și videoclipuri care te pot ajuta să iți îmbunătățesti echilibrul și postura. Poți așeza covorașul în fața chiuvetei, astfel încât să te poți măsura în timp ce te speli pe dinți sau pe mâini. Îl poți pune în fața chiuvetei, astfel că te poate măsura zilnic, de fiecare dată când te speli pe dinți sau când te pregătești pentru o zi de muncă.

Baracoda, compania din spatele BBalance, a încercat să strângă fonduri pentru crearea sa pe Indiegogo și au atins ținta de 25.000 de dolari în mai puțin de 24 de ore, la momentul scrierii articolului acest device fiind susținut cu peste 55.000 de dolari.

Etichete: , , ,

Sursa: BBalance Is A Bathroom Mat That’s Also A Scale That Measures Your Balance And Posture