Winamp este gata de o revenire spectaculoasă. Aplicația preferată a generației ’90 vine cu o nouă înfățișare

Scris de | 24 noiembrie, 2021
Winamp este gata de o revenire spectaculoasă. Aplicația preferată a generației ’90 vine cu o nouă înfățișare
foto via @ubergizmo.com

Cu mult timp înaintea de apariția serviciilor de streaming de muzică, dacă ai fi vrut să asculti muzică pe PC, ar fi trebuit să o descarci sau să o extragi dintr-o sursă audio, precum un CD. În plus, la acea vreme era nevoie și de un player muzical, iar pe atunci Winamp era foarte cunoscut și folosit.

În zilele noastre, cu noi platforme precum iTunes și serviciile de streaming, nevoia unui player media este inexistentă. Cu toate acestea, se pare că Winamp este pregătit să revină, conform unui anunț al AudioValley, proprietarul și compania-mamă WinAmp, caută să-l readucă în prim plan.

Cu toate astea, dacă te gândeai că s-ar putea să vezi playerul media reînviat în forma sa originală, s-ar putea să nu fie cazul. Conform descrierii de pe site-ul lor: „Construim Winamp pentru următoarea generație. Nu doar actualizat, ci complet reorganizat”.

„Noul Winamp te conectează la muzica ta oriunde te-ai afla. Te apropie de artiștii pe care îi iubești. Poți găsi podcasturile și posturile de radio muzicale preferate.” În orice caz, se pare că AudioValley ar putea să relanseze Winamp ca platformă de streaming și să folosească brandul pentru a atrage atenția.

Etichete: , , ,

Sursa: WinAmp Is Preparing For A Relaunch, But Not In The Way You Think