Creatorul de conținut MrBeast a recreat Squid Game si a pus la bataie un premiu de 450 de mii de dolari

Scris de | 28 noiembrie, 2021
Creatorul de conținut MrBeast a recreat Squid Game si a pus la bataie un premiu de 450 de mii de dolari
foto via @nonsolo.tv

Squid Game a fost probabil unul dintre cele mai vizionate și mai discutate seriale TV din 2021 de la Netflix. Se spune că serialul a ajutat Netflix să câștige 900 de milioane de dolari din abonamente. De asemenea, a reușit să domine Halloween-ul, unde am văzut o mulțime de oameni îmbrăcați în personaje din spectacol. Ba chiar mai mult, unii oameni au decis să recreeze jocul în viața reală.

Unul dintre acești oameni este popularul YouTuber MrBeast, care a reușit să recreeze întregul set Squid Game, a adunat câteva sute de oameni pentru a juca jocul și a oferit, de asemenea, un premiu în bani de 456.000 dolari câștigătorului final. Evident, aceasta este o versiune mai „îmblânzită” a seriei în care nimeni nu a fost ucis, dar a fost totuși destul de intensă.

Jocurile pe care le-au jucat au fost aproape identice cu cele din serie, inclusiv mersul pe podul de sticlă, lumina roșie verde și jocul cu bomboanele.

Singura diferență ar fi jocul final în care au schimbat jocul Squid cu scaune muzicale, dar în rest, a fost încă un videoclip destul de distractiv de vizionat. Dacă aveți aproximativ o jumătate de oră timp liber la dispozitie, atunci merita sa ii acordati o sansa, mai ales dacă sunteți un fan al serialului, deoarece aceasta este, cu siguranță, una dintre cele mai fidele reproduceri pe care le-am văzut până în prezent și nu este surprinzător, având în vedere că s-a declarat că a costat 3,5 milioane de dolari.

Etichete: , ,

Sursa: YouTuber Recreates Netflix’s Squid Game With $450,000 Cash Prize