Apple ar putea lucra la un dispozitiv de încărcare pentru mai multe telefoane simultan

Scris de | 1 decembrie, 2021
Apple ar putea lucra la un dispozitiv de încărcare pentru mai multe telefoane simultan
foto via @jagonews24.com

În martie 2019, la 562 de zile după ce AirPower a fost dezvăluit de Apple, au apărut zvonuri despre o altă metodă de încercare a Apple care presupune dezvoltarea unui suport de încărcare wireless care poate încărca simultan mai multe produse Apple.

În martie 2020, informatorul Jon Prosser a spus că inginerii Apple construiau prototipuri ale accesoriului de încărcare în timp ce încercau să reproiecteze bobinele din interiorul plăcii pentru a gestiona căldura generată de produs. Dar șapte luni mai târziu, un tweet de la Prosser spunea că toate prototipurile și testarea AirPower au fost anulate din programul Apple pentru 2021. El a adăugat că sursele sale i-au spus că se îndoiesc că Apple va relua vreodată proiectul.

Principala problemă cu AirPower a fost una de ambiție din partea Apple. Spera să poată încărca mai multe dispozitive fără a fi necesar ca acestea să fie plasate într-o anumită locație pe pad.

Dar Mark Gurman de la Bloomberg, în buletinul său săptămânal „Power On”, spune că el crede că Apple lucrează la noi dispozitive de încărcare fără fir. El adaugă că Apple lucrează la un viitor în care dispozitivele sale se vor putea încărca între ele. Unele dispozitive Android oferă încărcare inversă fără fir care permite, de exemplu, unui utilizator Pixel 6 sau Galaxy S21 Ultra să intoarcă telefonul pe spate și să folosească panoul din spate ca suport de încărcare fără fir pentru a partaja o parte din durata de viață a bateriei cu un dispozitiv compatibil.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Apple might be working on a new multi-device charger