DJI trece de la drone la camere de filmat

Scris de | 13 decembrie, 2021
DJI trece de la drone la camere de filmat
foto via @ubergizmo.com

DJI este o companie cel mai bine cunoscută pentru dronele sale. Acestea vin de obicei cu propriile camere integrate, dar se pare că producătorul ar putea de fapt să-și dezvolte propria cameră autonomă, care ar concura cu alți producători cunoscuți de camere.

Potrivit unui tweet al lui OsitaLV, acesta a descoperit un brevet de la DJI pentru o cameră care are un aspect și un design similar cu Hasselblad X1D 50C. De fapt, nu este prima dată când se sugerează că DJI ar putea căuta să-și dezvolte propria cameră autonomă. În 2019, compania a achiziționat un pachet majoritar de acțiuni la Hasselblad, ceea ce a condus la speculații cum că ar putea căuta să-și extindă oferta de camere foto.

În acest moment nu se știu multe despre camera pe care DJI ar putea-o lansa. Cu toate astea, având în vedere că Hasselblad este cunoscută pentru camerele de ultimă generație, trebuie să ne întrebăm dacă și când DJI ar putea lansa propria cameră digitală.

În timp ce DJI este cunoscută pentru drone, compania produce și alte produse legate de camere, între care și diverse gimbaluri concepute pentru DSLR și nu numai. De asemenea, DJI a lansat mini-gimbal-uri precum DJI Osmo Pocket și Pocket 2. Compania a încercat, de asemenea, să concureze cu GoPro cu propriile camere de acțiune precum DJI Osmo Action.

Etichete: , ,

Sursa: DJI Could Be Working On A Standalone Camera