Noul iMac Pro de 27 de inci va fi lansat în 2022

Scris de | 15 decembrie, 2021
Noul iMac Pro de 27 de inci va fi lansat în 2022
Foto: Apple

Hai sa ne intoarcem puțin în timp, mai exact în 2019, cand Apple avea în ofertă trei iMac-uri. Observam acolo un iMac mai mic de 21,5 de inci, un iMac de 27 de inci și iMac Pro de 27 de inchi.

Acum, conform unui nou raport de la Display Supply Chain, se pare că Apple va lansa un nou iMac în 2022 sub forma unui iMac Pro de 27 de inci. Nu suntem siguri dacă aceasta este numele oficial pentru care va opta Apple, așa că nu ne rămâne decât să așteptam, să vedem ce se va întampla.

Noul iMac Pro va include un display Mini Led și va dispune, de asemenea, de tehnologia ProMotion, care este, practic, termenul de marketing Apple dat pentru o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Cel mai probabil, va fi lansat în primăvara lui 2022, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta să-l vedem între martie și iunie anul viitor.

Având în vedere numele „Pro”, este posibil ca acest nou Mac să vină cu chipset-urile de ultimă generație ale Apple, M1 Max și M1 Pro. Nu suntem siguri dacă acest lucru înseamnă că nu va mai exista un iMac de 27 de inci destinat consumatorilor obișnuiți, dar dacă ai nevoie de un Mac puternic și nu vrei o configurare pentru laptop sau Mac Pro, atunci aceasta ar putea fi un desktop all-in-one care merită așteptat.

Etichete: , ,

Sursa: 27-inch iMac Pro Expected To Launch In 2022