Apple ar fi testat deja câteva prototipuri de iPhone-uri pliabile

Scris de | 10 ianuarie, 2022
Apple ar fi testat deja câteva prototipuri de iPhone-uri pliabile
foto via @gamersgrade.com

Dacă zvonurile sunt de crezut, după toate discuțiile care au existat până acum, Apple pare că vrea să-și dezvolte propriul iPhone pliabil. Acum, conform unei serii de tweet-uri de la @dylandkt, se pare că a realizat deja mai multe prototipuri de iPhone pliabile care sunt în proces de testare, dar pe care să nu le vedem lansate în curând.

Gigantul din Cupertino este încă puțin sceptic și precaut cu privire la adoptarea designului pliabil. Acest lucru este din cauza faptului că cei din California nu sunt siguri dacă tendința smartphone-urilor pliabile va rezista în piață sau dacă în cele din urmă va înceta să mai fie cool.

De asemenea, Apple ar vrea să se asigure că, dacă adoptă un nou factor de formă, cum ar fi un pliabil, nu va fi o „regresie” a celui actual, adică totul ar trebui să meargă spre mai bine, nu spre mai rău. De-astea Apple alege calea mai lungă și mai grea pentru a vedea cum progresează tehnologia pliabilă înainte de a decide să lanseze un astfel de device.

De obicei Apple nu se grăbește atunci când vine vorba de adoptarea anumitor funcții, așa că această mișcare nu ar trebui să fie surprinzătoare. În plus, unii au sugerat că undeva în următorii 10 ani Apple va vrea să înlocuiască iPhone-ul cu ochelari smart, iar dezvoltarea unui eventual telefon pliabil nu va fi foarte relevantă în acest sens.

Etichete: , ,

Sursa: Apple Reportedly Testing Multiple Foldable iPhone Prototypes, But Still Remains Skeptical