Pentru noi, fanii Daft Punk: acum avem și masca potrivită!

Scris de | 18 ianuarie, 2022
Pentru noi, fanii Daft Punk: acum avem și masca potrivită!

O mască de față cu 199 de LED-uri inteligente se aprinde pentru a ne prezenta emoțiile, ce ne puteam dori mai mult?

Măștile de față au reputația de a opri comunicarea non-verbală și a face oamenii mai greu de citit, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie așa. Ce zici de una care te face mai expresiv decât eul tău obișnuit, transformându-te în esență într-un emoji plimbător?

Dezvăluită la CES 2022, această husă de protecție pentru fața umană, creată de către startup-ul Qudi, este prezentată drept prima mască LED emoțională din lume. Ea se aprinde ca răspuns la sentimentele tale și reacționează în tandem cu mișcările faciale. Masca Qudi (la prețul de 289 USD) afișează gura deschisă în timp ce vorbiți, dar și spune celorlalți despre conversație: cuvintele „Da” sau „Nu” apar atunci când dați din cap sau scuturați din cap.

Întrucât o mare parte din emoție provine din ochi, acest gadget – iluminat de 199 de pixeli LED inteligenți – este unul integral și are ochelari de protecție din sticlă translucizi, animați, împreună cu un muștiuc care arată un zâmbet, sau te face încruntat și multe altele.

Pentru un spectru de personalități, acoperitoarea feței Qudi aduce trei moduri care acoperă o varietate de animații. În „Modul Robot”, afișează șase stări, și anume dragoste, zâmbet, șocat, confuz, furios, precum și o față de pisică. „Modul Egalizator” se adaptează la redarea muzicii de pe smartphone, în timp ce „Modul Demo” trece între animații la fiecare cinci secunde. Ce ne-am putea dori mai mult? Engage!

Etichete: , ,