Huawei permite plăţi contactless cu telefonul mobil prin aplicaţia Curve

Scris de | 20 ianuarie, 2022
Huawei permite plăţi contactless cu telefonul mobil prin aplicaţia Curve

Huawei a anunţat în această săptămână un parteneriat cu Curve, care pune la bătaie o aplicaţie ce permite plăţi cu telefonul mobil. Folosind cipul NFC de pe telefoanele Huawei cu HMS veţi putea face plăţi la magazin în mod contactless.

Curve este un serviciu de tip smart wallet, care adună laolaltă cărţi de credit şi debit pentru plăţi mai uşoare şi comode în magazine. Aduce cu Google Pay şi Apple Pay, dar are şi propriile carduri în stil Revolut. Posesorii de telefoane Huawei fără Play Store şi Google Services, dar cu Huawei Mobile Services pot descărca aplicaţia Curve din AppGallery, să se înregistreze şi să o utilizeze pentru plăţi.

Sunt şi beneficii extra precum cashback 1% în primele 30 zile pentru orice achiziţie. În plus primiţi şi 5% cashback pentru ceea ce cumpăraţi din Huawei AppGallery şi Huaweistore.ro. Curve are şi servicii utile pentru monitorizarea cheltuielilor şi a economiilor făcute. Poate cea mai utilă funcţie este „Go Back in Time”, care îţi permite să debitezi un alt card decât cel folosit, dacă l-ai folosit pe altul din greşeală.

Mai exista şi funcţia „anti embarassment”, care ia banii imediat de pe următorul card din wallet dacă ai unul refuzat.

„Utilizatorii Huawei pot plăti pur și simplu cu telefonul. Oferim acum o soluție de plată mobilă testată, ușor de utilizat și extrem de funcțională, independentă de bancă și card, ideală pentru consumatorii noștri răspândiți în atât de multe țări din Europa”, a declarat Derek Yu, Președinte Europa Centrală și de Est, Țările Nordice și Regiunea Canada. „Este o veste extraordinară pentru utilizatorii seriei HUAWEI P50, care pot accesa aplicația și pot începe să folosească imediat smartphone-ul pentru a efectua plăți contactless prin NFC”.

“Misiunea noastră este să simplificăm aspectele financiare din viețile oamenilor, iar lansarea Curve Pay pentru utilizatorii Huawei ne permite să ajungem la cât mai mulți oameni în Europa. Oricine ar trebui să aibă acces la soluții de plată inteligente și ne bucurăm de faptul că putem contribui la facilitarea experienței consumatorilor noștri prin plăți contactless, recompense, și până la urmă, simplitate și confort.”, a declarat Shachar Bialick, Fondator și CEO al Curve Pay.

Etichete: , , , ,