Netflix confirmă sezonul 2 din „Squid Game” după multiple speculaţii

Scris de | 22 ianuarie, 2022
Netflix confirmă sezonul 2 din „Squid Game” după multiple speculaţii


Cel mai urmărit serial din 2021 a fost „Squid Game” pe Netflix şi după câteva speculaţii şi ezitări sezonul 2 a fost în sfârşit confirmat. Hitul sud coreean primise deja teasere şi indicii de la realizatorii săi în această privinţă, iar ideea unui prequel a fost vehiculată.

Acum noua informaţie vine de la co-CEO-ul Netflix Ted Sarandos, care a confirmat pe 20 ianuarie pregătirile pentru sezonul 2. Mai mult de atât, oficialul a declarat că „universul Squid Game abia a început”. Posibil să vedem şi spinoff-uri, lung metraje, animaţii, poate chiar şi jocuri. Mă rog, pe lângă sumedenia de clone cu malware din Play Store de acum.

Pentru cei care nu au văzut serialul, el abordează clasica obsesie coreeană pentru lupta dintre clasele sociale. Sute de oameni se înscriu într-un turneu mortal, cu un pot uriaş, de zeci de milioane de dolari. Ei joacă jocuri ale copilăriei, dar convertite încât să te ucidă dacă pierzi. Uniformele roşii ale gardienilor şi măştile cu simboluri geometrice au făcut furori de Halloween, dar şi uniformele verzi-albe ale participanţilor la concurs.

Creatorul show-ului Hwang Dong-hyuk a indicat faptul că Seong Gi-Hun, câştigătorul jocului va reveni, iar câteva episoade vor intra în povestea misteriosului Front Man. „Squid Game” a avut parte de 1.65 miliarde de ore de streaming din partea publicului şi asta doar în primele 28 de zile de la debut. Serialul a primit o nominalizare la Screen Actors Guild Awards, o premieră pentru o producţie în limba coreeană.

Etichete: , , ,

Sursa: CNET