OnePlus 10 Ultra va fi flagship-ul real OnePlus din 2022; Soseşte cu o cameră periscop

Scris de | 2 februarie, 2022
OnePlus 10 Ultra va fi flagship-ul real OnePlus din 2022; Soseşte cu o cameră periscop

Se pare că OnePlus nu se mulţumeşte doar cu OnePlus 10 Pro ca flagship în 2022, ci pregăteşte şi o versiune Ultra. Teoria unui OnePlus 10 Ultra a mai apărut până acum, dar este prima oară când avem şi dovezi vizuale, mai precis un brevet şi schiţe pentru terminal.

OnePlus şi-a lansat telefoanele din gama OnePlus 10 în ianuarie 2022 şi le aşteptăm în Europa prin martie, cel târziu aprilie. Inspirată de cei de la Xiaomi, OnePlus va lansa şi o versiune Ultra, care va plusa în special la capitolul zoom. Asta pentru că schiţele ajunse pe web ne prezintă o cameră periscopică telephoto în spatele lui OnePlus 10 Ultra. În mare designul aduce cu al lui OnePlus 10 Pro, doar că modulul generos şi pătrat al camerei are o zonă extra jos, unde apare camera de zoom.

Am putea vedea şi un mic display în spate, după model Xiaomi Mi 11 Ultra, deşi schiţele nu sunt foarte clare în această privinţă şi ar putea fi de fapt o prelungire a zonei camerei periscopice. Sursele afirmă şi că vom asista la o schimbare de procesor şi în loc de Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm va apărea un MediaTek Dimensity 9000. Şi OnePlus 10R care a scăpat recent va folosi acelaşi chipset.

Versiunea Ultra ar putea trece şi dincolo de încărcarea de 80W a modelului Pro şi să sară la 125W, zvon auzit încă din 2021. Ecranul 2K LTPO 2.0 va rămâne totuşi neschimbat. OnePlus s-a ţinut departe de camerele periscopice până acum şi nu a trecut de nivelul de zoom optic 3.3X.

Etichete: , , , ,

Sursa: Tech Insider