Realme va lansa ceasul Watch S100 spre final de februarie, cu ecran AMOLED circular

Scris de | 3 februarie, 2022
Realme va lansa ceasul Watch S100 spre final de februarie, cu ecran AMOLED circular

Realme pregăteşte lansarea seriei Realme 9 pentru data de 15 februarie, dar în afară de telefoane mobile, compania are în plan şi un purtabil. E vorba despre ceasul Realme Watch S100, aşteptat cu un cadran circular şi ecran AMOLED pe final de februarie.

Realme nu e la prima ispravă de genul, lansând ceasul Realme Watch T1 pe piaţa din China cu câteva luni în urmă. Şi el venea cu ecran cicular, tot AMOLED. Watch S100 va fi disponibil pe gri sau negru şi ar putea fi axat pe funcţii sportive. Gurile rele spun că de fapt acest Watch S100 ar fi de fapt un Watch T1 rebranduit pentru piaţa internaţională. Dacă e aşa atunci primim plăţi prin NFC, apelare via Bluetooth şi playback muzical offline.

Watch T1 aduce şi Bluetooth 5.0, 4 GB stocare şi foloseşte un ecran AMOLED de 1.3 inch, cu rezoluţie de 416 x 416 pixeli. Are protecţie Gorilla Glass şi dispune de watch face-uri custom şi Always On Display. Oferă multiple moduri de fitness, dar şi exerciţii de respiraţie, control al playerului muzical şi al camerei de pe telefon. Integrează GPS, Glonass, Galileo şi Beidou pentru o poziţionare cât mai precisă.

Corpul său rezistă la scufundări până la 50 de metri adâncime şi vine cu o baterie de 228 mAh, care asigură până la 7 zile de autonomie. Alimentatorul său suporta încărcare rapidă, iar cel oferit la pachet asigură o încărcare completă în doar 35 de minute. Corpul e fabricat din oţel inoxidabil, iar cureaua din silicon sau piele. Watch T1 costă 95 de euro.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena