Creatorul Subway Surfers aduce un joc nou în Huawei AppGallery: MetroLand

Scris de | 4 februarie, 2022
Creatorul Subway Surfers aduce un joc nou în Huawei AppGallery: MetroLand

Subway Surfers e probabil cel mai de succes joc endless runner, iar acum avem un nou tilu de acest gen, care soseşte în mod atipic nu pe App Store sau Play Store, ci în Huawei AppGallery. E vorba despre jocul MetroLand, disponibil pe Huawei AppGallery, o creaţie a celor de la Kiloo, co-dezvoltator şi publisher Subway Surfers.

Jocul a debutat pe 3 februarie şi este tot un endless runner, care aplică aceleaşi mecanici de bază. Grafica a fost upgradată, avem personaje noi, dar şi vehicule precum drone şi un oraş futurist. Ca la orice endless runner avem 3 benzi pe care alergăm, obstacole de evitat, sărind peste ele, alunecând pe sub ele, dar şi o sumedenie de powerup-uri şi pickup-uri. MetroLand aşa cum arată numele se petrece în metropole, cu 7 zone diferite de deblocat.

Veţi lupta contra inamicilor de la MegaCorp, care vă şicanează în vreme ce alergaţi. Kiloo a promis update-uri regulate şi tematice, cu ocazia unor sărbători ca Halloween, Paşte, Crăciun, Anul Nou Chinezesc, Diwali. Vor fi şi event-uri săptămânale.

„Am adunat toate experiențele noastre prin munca depusă în dezvoltarea jocurilor de tip Endless Runner de-a lungul anilor și le-am condensat în construcția unui Runner perfect, casual. MetroLand este instantaneu familiar și captivant, dar încă deține răsturnări de situație surprinzătoare și inovații pentru toți cei care sunt suficient de curajoși să călătorească în MetroLand și să se alăture grupului nostru de tineri carismatici în rebeliunea lor jucăușă împotriva MegaCorp, antagoniștii jocului.” a declarat Jacob Møller, CEO al Kiloo.

„Jocurile pot fi mai lungi sau mai scurte, mai simple sau mai dificile, de tip caricatură sau realiste. Dar, în cele din urmă, ceea ce separă jocurile bune de cele extraordinare este nivelul lor de entertainment. Şi acestea sunt exact criteriile cheie pentru editorii AppGallery, astfel încât să aleagă cele mai bune jocuri de pe piață pentru utilizatorii noștri. Având în vedere această logică, suntem extrem de încântați să oferim tuturor utilizatorilor AppGallery de pe toate smartphone-urile Android, următoarea generație de Endless Runners, din mâinile celor care sunt în top în această industrie și anume, remarcabilă echipă Kiloo”, a declarat Dr. Jaime Gonzalo, VP la Huawei Mobile Services.

Etichete: , , , ,