World Trade Center înlocuiește cheile de birou cu portofelul digital Apple

Scris de | 8 februarie, 2022
World Trade Center înlocuiește cheile de birou cu portofelul digital Apple

 

Apple Wallet, deși cunoscut în principal ca o metodă alternativă de plată, începe cunoască o expansiune a utilizărilor sale. Astfel, nu se mai păstrează doar carduri de debit și bilete de călătorie, ci mai multe documente de identificare importante, cum ar fi permisele de conducere și, acum, permisele angajaților și cheile de la birou. Acest portofel electronic de la Apple va înlocui locul în care un card ar fi în mod normal atins pentru a avea acces la spațiu.

Silverstein Properties, firma de dezvoltare imobiliară din spatele World Trade Center, a făcut marți un anunț că va începe să lanseze această funcție pentru chiriașii săi. Acest lucru face ca World Trade Center să fie unul dintre primii care a introdus suport pentru noua funcție iOS 15 Wallet.

Utilizatorii iPhone, Apple Watch sau ambele vor putea să-și adauge și să acceseze cardurile de angajați prin aplicația Wallet. Aceasta acționează ca un card de acces obișnuit, permițându-le să intre în clădirile de birouri, etajele destinate chiriașilor și spațiile de facilități.

După configurarea inițială prin aplicația Silverstein’s Inspire, utilizatorii vor putea folosi permisul imediat, în loc să fie nevoiți să aștepte ca un card fizic să fie făcut și livrat.

Silverstein afirmă într-un comunicat de presă că această caracteristică permite mai multă securitate și confidențialitate, deoarece datele sunt stocate pe telefoane individuale în loc de un server tip cloud. De asemenea, va beneficia de caracteristicile de securitate pe care Apple le-a implementat deja în Wallet. Este dat și un exemplu de management al spațiului, simplificat cu gestionarea insignelor virtuale. Silverstein va putea controla cine poate accesa spațiul și la ce oră, astfel încât partajarea spațiilor va deveni, de asemenea, mai puțin confuză.

De exemplu, o companie ar putea folosi un birou în zilele de luni și marți, în timp ce alta îl folosește în restul săptămânii. A doua companie nu ar putea accesa spațiul în acele două primele zile ale săptămânii.

Noua cheie digitală va fi introdusă pentru prima dată la nr. 7 World Trade Center, New York. După aceasta, va fi implementat și în alte birouri Silverstein din New York, Philadelphia și Los Angeles.

Etichete: ,