Inovare și certificare Dekra pentru echipa Autoliv România, compania specializată în siguranță auto

Scris de | 14 martie, 2022
Inovare și certificare Dekra pentru echipa Autoliv România, compania specializată în siguranță auto

Machine Build ARO a finalizat cu succes un proiect câștigător în Autoliv Global pentru anul 2021, un proiect de optimizare și îmbunătățire, aplicând cu succes metodologia Lean Six-Sigma, suportul și mentoring-ul fiind asigurate de către echipa DEKRA, prin Ion Teohari, Aurelian Iuscu și Teodor Vasiliu.

Inginerii Autoliv Brașov din departamentul de Inovare, au obţinut în perioada 2019-2020 certificarea Lean Six-Sigma, care le-a permis să avanseze în carieră, să înţeleagă cultura organizaţiei din care fac parte, procesele și oportunitățile.

Certificarea Lean Six-Sigma de la DEKRA reprezintă un program integrat de învăţare şi presupune trecerea participanţilor printr-o examinare minuţioasă, bazată pe o abordare statistică, care are la bază livrarea de produse, servicii, procese de înaltă calitate având la dispoziţie resurse optime, într-un timp limitat.

„Ne bucură faptul să vedem că o organizaţie precum Autoliv investeşte continuu în oameni şi echipe. Certificarea oamenilor din organizaţii în Lean 6Sigma Yellow, Green si Black  Belt este pe de o parte o recunoaştere a meritelor angajaţilor dar vine şi să acopere aşteptările managerilor din companii, fiind un program conceput pentru oamenii din toate departamentele care activează în domenii diferite şi este un reper al excelenţei printre ceilalţi candidaţi din industrie”, declară Cornel Iacob, Director Regional, DEKRA Romania.

Certificatul Lean Six-Sigma de la DEKRA atestă faptul că managerii au deprinderea să explice cum pot fi măsurate procesele din organizaţie şi evaluate produsele, să definească în mod eficient etapele de colectare a datelor direct de pe linia de producţie, să înveţe cum să interpreteze etapa de analiză statistică dar şi cum să îmbunătăţească un proiect în faza incipientă.

În urma parcurgerii cu succes a examinării, respectiv a finalizarii proiectului, se eliberează certificatul Lean Six-Sigma din partea DEKRA România.

DEKRA a fost înființată în 1925 în Germania şi este cea mai mare organizație din lume, din domeniul Testărilor, Inspecțiilor, Certificării și Trainingului, nelistată la bursă, cu peste 49.000 de angajaţi în aproximativ 65 de țări din toate cele șase continente. În anul în 2018, grupul DEKRA a generat venituri în valoare totală de peste 3,3 miliarde de euro. 

DEKRA România a fost înființată în anul 2004, are un portofoliu de clienți diversificat, de la cei mai mari jucători din industria auto, la companii din domeniul producției industriale, servicii financiare, logistică, Retail și HoReCa, pentru care oferă servicii de certificare a sistemelor de management, auditurile, evaluările și inspecțiile, serviciile de training tehnic și soft-skills, servicii în domeniul optimizării proceselor și al digitalizării și nu în ultimul rând evaluări și inspecții auto. Nu în ultimul rând, compania Autoliv face numeroase angajări în țara noastră.  Mai multe pe: https://careerromania.autoliv.com/  

Etichete: , ,