Kanye West are contul de Instagram blocat pentru hărţuire

Scris de | 18 martie, 2022
Kanye West are contul de Instagram blocat pentru hărţuire

Kanye West pare să se îndrepte spre soarta pietenului său, Donald Trump şi anume să fie blocat pe reţelele de socializare. Deocamdată s-a ales cu un blocaj de 24 de ore pe Instagram, neavând voie să posteze, comenteze şi să trimită mesaje directe. Motivul îl aflaţi mai jos.

Kanye, sau cum este cunoscut mai nou Ye îl hărţuieşte pe comediantul Pete Davidson de 3 luni, acesta fiind noul iubit al lui Kim Kardashian, fosta soţie a rapperului. E vorba despre ameninţări, parodii, glume, rant-uri ilogice cu şi mai multe ameninţări voalate. Pe 16 martie lucrurile s-au dus prea departe, iar Kanye a început să îi ia la rând pe comedianţi de culoare ca Trevor Noah, care îi lua apărarea lui Pete Davidson şi a fost activat mecanismul anti bullying de la Instagram.

Instagram a înlăturat şi câteva postari de pe contul rapperului, după ce îi adresase câteva mesaje cu tentă rasistă lui Noah. Orice încălcarea a termenilor ulterioară ar putea duce la suspendarea contului lui Kanye. Atacul preferat al lui Kanye este de a îl numi pe Pete „Skete” şi mai nou îl acuză că e nepotrivit să fie în prezenţa copiilor săi, citând o glumă vulgară din 2019 despre sex cu un bebeluş.

Kanye nu s-a oprit aici şi a lansat un videoclip numit „Eazy” în care îngroapă capul unui personaj ce seamănă foarte mult cu Pete Davidson. Gurile rele spun că toate aceste scandaluri sunt menite pentru a promova albumul „Donda 2” al lui Kanye şi noul show al clanului Kardashian de pe Hulu.

Etichete: , , , ,

Sursa: Rolling Stone