iPhone 14 Pro apare în noi imagini, cu două decupaje în ecran în loc de breton

Scris de | 19 martie, 2022
iPhone 14 Pro apare în noi imagini, cu două decupaje în ecran în loc de breton

iPhone 14 Pro este aşteptat să debuteze în toamna lui 2022, alături de iPhone 14 Pro Max, iar în acest an versiunile Pro vor fi şi mai bine diferenţiate faţă de cele clasice iPhone 14. Vor avea procesoare Apple A16 în loc de A15 şi o cameră principală de 48 MP. Acum vedem şi noi randări CAD pentru iPhone 14 Pro.

Randările colorate vin de la David Kowalski, cunoscut şi ca xleaks7, care are o reputaţie bună când vine vorba de scăpări de acest gen, inclusiv Galaxy S22 şi Google Pixel 5. Avem şi un clip care prezintă telefonul pe bej şi auriu, cu muchii plate şi o cameră triplă în spate, cu un modul pătrat similar cu cel al predecesorilor. Panoul are 6.1 inch în diagonală, iar 14 Pro Max va avea 6.7 inch.

Principala modificare faţă de iPhone 13 Pro este lipsa bretonului, înlocuit de un orificiu pilulă, lângă care se afla un orificiu circular. Unul ascunde camera selfie, iar celălalt senzorul Face ID pentru deblocare facială. Au apărut deja şi criticii care afirmă că această soluţie e mai rea decât bretonul, pentru că decupajele sunt mai groase decât cele din scăpările trecute. Telefonul pare ceva mai compact şi are muchii simetrice faţă de predecesori, iar lentilele din spate nu mai par atât de supradimensionate ca la seria iPhone 13 Pro.

Portul Lightning a scăpat de „execuţie” încă un an, în ciuda presiunilor UE pentru trecerea la USB-C, iar camera principală trece de la 12 MP la 48 MP şi ar face şi marea trecere la filmare 8K. Cantitatea de RAM ar putea ajunge la 6 GB, poate chiar 8 GB.

Etichete: , , , ,

Sursa: Phone Arena