Netflix primeşte încă 3 jocuri, inclusiv primul său shooter

Scris de | 24 martie, 2022
Netflix primeşte încă 3 jocuri, inclusiv primul său shooter

Netflix continuă extinderea pe piaţa jocurilor, primind încă 3 jocuri de mobil portate pe platforma sa. Marea noutate este un shooter, după ce am primit titluri mai degrabă casual şi light. Jocurile se vor putea juca pe iOS şi Android în cazul utilizatorilor care au un abonament plătit.

Primul joc este This is a True Story, un RPG educaţional care e gândit pentru a prezenta povestea reală a unei femei din Africa sub sahariană. E vorba despre lupta de a îi aduce apa familiei în fiecare zi. Jocul a fost dezvoltat de Frosty Pop alături de Charity: Water.

Shatter Remastered este o versiune nouă de joc de sfărâmat cărămizi digitale, lansat iniţial pe PS3 în 2009. Arkanoid din epoca modernă, dacă vreţi. Al treilea joc este Into the Dead 2: Unleashed, un endless runner first person, care a făcut furori pe telefoane şi tablete. Include o varietate de arme upgradabile, cu puţină muniţie, grenade şi companioni, precum un câine lup. Zombii peste tot în cale, evident.

Netflix a tot adăugat jocuri la lineup-ul său, de la Asphalt Xtreme la Hextech Mayhem, derivat din League of Legends. A mai lansat şi jocuri Stranger Things, ba chiar a cumpărat la început de martie un dezvoltator de jocuri Stranger Things, pe numele de Next Games. Tranzacţia a costat 65 de milioane de euro. Între filme, seriale şi jocuri, începem să înţelegem de ce a crescut preţul abonamentelor Netflix.

Etichete: , , , ,

Sursa: The Verge