BenQ lansează primul proiector de gaming 4LED 4K HDR, modelul X3000i

Scris de | 25 martie, 2022
BenQ lansează primul proiector de gaming 4LED 4K HDR, modelul X3000i

BenQ anunţă modelul X3000i, un proiector ce furnizează un spectru de culoare DCI-P3 în proporție de 100%, tehnologie CinematicColor, sistem audio de la treVolo și un input lag de doar 4ms. X3000i oferă culori calibrate, o rezoluție 4K UHD și o luminozitate de 3000 lumeni. Contrastul ridicat de 500.000:1 este optimizat cu algoritmi Dynamic Black, putând afișa astfel conținut HDR.

Monitorul oferă suport pentru conținut HDR10/HLG și vine cu un sistem audio treVolo format din 2 difuzoare de 5W fiecare și îmbunătățite de Bongiovi DSP (procesor de semnal digital) printr-un algoritm stereo dinamic, oferind detalii mai bogate pe cele trei canale audio. De asemenea, sunetul poate fi transmis şi către un sistem audio extern prin HDMI eARC.

X3000i oferă moduri prestabilite de gaming, concepute special pentru fiecare tip de joc. Astfel, gamerii se pot bucura de o experiență de joc avansată, fiind înconjurați simultan de o imagine dedicată profilului de gaming, dar și de un sunet diferit în funcție de modul ales. Aceste setări atent calibrate sunt disponibile pe modelele TK700STI și TK700, precum şi pe seria TK sau TH, completând o gamă de proiectoare dedicate jocurilor.

Cu un design dinamic, proiectorul completează decorul oricărui gamer, având și un zoom reglabil de până la 1.3x, keystone 2D și o conectivitate bogată. Sursa de lumină 4LED oferă peste 30.000 de ore sau 10 ani de funcționare, oferind culori vibrante și o calitate foarte bună a jocurilor, fără costuri suplimentare pentru înlocuirea lămpii.

Etichete: , , , , , ,