IKEA Vappeby este o lampă cu o boxă portabilă integrată, cu sunet la 360 de grade

Scris de | 26 martie, 2022
IKEA Vappeby este o lampă cu o boxă portabilă integrată, cu sunet la 360 de grade

IKEA continuă să lanseze dispozitive care combină conceptul de smart device cu cel de mobilier. De această dată a lansat o nouă boxă, una portabilă care are şi rol de lampă pentru noptieră, dar şi pentru exterior. Propagă sunetul la 360 de grade şi avem detalii despre IKEA Vappeby mai jos.

Chiar dacă numele său duce cu gândul la vaping, avem de-a face aici cu o combinaţie între lampă şi boxă portabilă, gândită pentru grătarele de noapte sau pentru camping. Vappeby rezistă la apă, vine cu certificare IP65, deci face faţă umezelii şi stropirii, dar nu e de luat la înot. Foloseşte iluminare LED cu două moduri şi oferă sunet la 360 de grade. IKEA a integrat şi suport pentru funcţionalitate Spotify Tap, permiţând utilizatorilor Spotify să reia playback-ul cu o singură atingere.

IKEA Vappeby se conectează la telefon şi tabletă via Blueetoth şi designul său aminteşte de o mică lampă cu care explorează personajele din seriale zone bântuite, caverne sau păduri. Are un look old school, i-ar sta bine plină de funingine şi veche de zeci de ani. Are mâner pentru a fi transportată mai uşor şi aduce o autonomie de până la 12 ore. Se încarcă via port USB-C şi soseşte pe albastru sau gri.

Costă 65 de euro şi va sosi pe piaţă în aprilie.

Etichete: , , ,

Sursa: Ubergizmo