Garmin D2 Mach 1 este un ceas inteligent nou destinat aviatorilor

Scris de | 2 aprilie, 2022
Garmin D2 Mach 1 este un ceas inteligent nou destinat aviatorilor

Garmin a lansat un nou ceas inteligent, de această dată pentru o nişă de public cu o meserie solicitantă şi intensă: cea de pilot de avion. Avem de-a face cu Garmin D2 Mach 1, un ceas pentru aviatori, dar nu e primul produs de acest gen. El vine cu un finisaj pe bază de sticlă de safir şi titaniu.

Are multe funcţii pentru piloţi, precum hărţi detaliate, predicţii meteo ample şi informaţii despre aeroportul de destinaţie. Unele dintre funcţiile speciale de aici se găsesc şi pe recent lansatul ceas Garmin Dx2 Air X10. Diferenţa principală constă în faptul că Mach 1 foloseşte materiale ceva mai premium: cadranul are o margine din titaniu şi ecranul are sticlă de safir aplicată. Utilizatorul poate fi panoramat deasupra hărţii şi să navigheze mişcând degetul pe ecran şi să apese pe puncte de interes pentru extra detalii.

Ceasul vine cu un ecran AMOLED de 1.3 inch, care se descurcă excelent în bătaia soarelui, şi mă refer la soarele de la 10.000 de metri. Oferă şi unele de navigare, dar şi o bază de date internaţională din industria aviaţiei şi un indicator de curs HSI. Gadgetul preia predicţiile meteo de la cele mai specializae surse: NEXRAD, METAR, TAF, MOS. Când vine vorba despre funcţii de fitness şi sănătate pilotul are parte de monitorizare somn, a stresului, a pulsului şi un oximetru.

Oximetrul are şi alt rol aici: detecţia modului în care corpul se adaptează la diferite altitudini. Funcţiile de fitness includ activităţi precum cardio, yoga, antrenament de forţă, toate cu animaţii ca ghid. Puteţi vedea şi metrici legaţi de jogging şi VO2 Max. Smartwatch-ul oferă şi plăţi contacless, notificări inteligente pentru apeluri, SMS-uri şi evenimente din calendar.

Autonomia sa este de până la 11 zile în mod smartwatch sau 24 ore cu GPS şi puls-oximetru activat. Produsul costă 1299 dolari în versiunea cu brăţara din titaniu şi 1199 lei cu cea cu o curea din piele Oxford.

Etichete: , , ,

Sursa: Times of India