Brandul românesc Tellur lansează o gamă de accesorii produse din materiale reciclabile

Scris de | 4 aprilie, 2022
Brandul românesc Tellur lansează o gamă de accesorii produse din materiale reciclabile

Tellur, brand 100% românesc pe piaţa de accesorii telecom şi entertainment, a lansat gama Tellur Green, formată din produse ecologice, în cadrul unui program de sustenabilitate.

Produsele din cadrul gamei Tellur Green sunt fabricate fie din materiale biodegradabile, cum ar fi fibra de grâu, fie din nailon sau plastic reciclat. În anumite cazuri, așa cum sunt încărcătorul wireless de birou pentru telefon sau boxa Bluetooth, produsele au în componența lor 35% fibră de grâu și 65% plastic reciclat. De asemenea, ambalajul este produs 100% din carton reciclat și reciclabil.

„Să devenim sustenabili este unul dintre planurile noastre pe termen lung, iar dorința noastră cea mai mare este ca până în 2030 toate produsele brandului Tellur să devină ecologice”, a afirmat George Barbu, CEO al ABN Systems International, companie care deține brandul Tellur.

În prezent, brandul Tellur livrează accesorii telecom şi entertainment către parteneri din 25 de țări și 3 continente, inclusiv în Statele Unite ale Americii, iar în 2022 își dorește să se extindă pe piețele din Brazilia, India și Egipt.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,