Drona DJI Mini 3 Pro a scăpat pe web şi îşi dezvăluie designul compact

Scris de | 6 aprilie, 2022
Drona DJI Mini 3 Pro a scăpat pe web şi îşi dezvăluie designul compact

DJI nu se opreşte din realizat produse noi şi următorul pe lista sa pare a fi DJI Mini 3. Noua dronă a scăpat pe web printr-un clip video, din care au rămas doar capturile de ecran. El a dezvăluit 4 funcţii principale ale noului dispozitiv DJI Mini 3 Pro.

Produsul se află în teste încă din martie şi ar trebui să debuteze pe final de primăvară. Se pare că maşinăria va cântări sub 250 de grame, ceea ce înseamnă că poţi să o ridici de la sol fără să ai certificările şi înregistrările necesare (cea FAA de exemplu, în SUA). Drona aduce o performanţă superioară a camerei faţă de generaţia a doua şi stabilizare evoluată. A adoptat un nou senzor al camerei, cu o deschidere mai generoasă, pentru performanţă sporită şi în situaţii low light.

Există şi un gimbal mecanic pe 3 axe care face parte din setup-ul Pro. Încă nu e clar dacă ambele laturi ale dronei vor avea câte un gimbal. Noul DJI Mini are şi senzori superiori pentru detecţia şi evitarea obstascolelor. Cei doi senzori din faţă şi cei de jos vor oferi o detecţie a obstacolelor din faţă şi de sub dronă. DJI a făcut şi un upgrade de autonomie, oferind aici o baterie de 2453 mAh, care asigură o autonomie de 31 de minute acestei jucării.

În această lună ar trebui să apară seria DJI Mini 3, cu acest model în frunte.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina