Rainbow Six vine pe mobil; Ubisoft confirmă Rainbow Six Mobile şi începe testarea

Scris de | 6 aprilie, 2022
Rainbow Six vine pe mobil; Ubisoft confirmă Rainbow Six Mobile şi începe testarea

Ubisoft a confirmat pe 5 aprilie faptul că faimoasa sa serie de jocuri Rainbow Six va sosi pe mobil. Rainbow Six Mobile este numele oficial al noului joc, care va sosi în faza de beta testing, la care gamerii se pot înscrie. Titlul va sosi şi pe Android şi pe iOS.

Rainbow Six Mobile va include hărţi celebre din Rainbow Six Siege, în special Border şi Bank. Deşi jocul a fost gândit să ruleze pe terminale mobile, unele dintre elementele de bază din versiunea de pe PC şi console vor fi incluse. Evident, miezul este modul 5 versus 5 „Attack vs Defense”. Jucătorii vor primi o viaţă extra ceea ce face gameplayul mai facil şi mai scade din frustrarea de a muri la început de rundă.

Ubisoft mai promite acces la o varietate de operatori extraşi din universul lărgit Rainbow, inclusiv Smoke şi Bandit. Gamerii vor putea să îşi personalizeze echipele pentru fiecare meci. Versiunea pentru mobil va include propriile sale exclusivităţi, deşi Ubisoft nu a fost foarte generoasă cu detaliile la acest capitol. Vom avea un control personalizat pentru experienţa tactilă, care ar face uitată nevoia unui controller.

A apărut şi primul trailer pentru joc, care aparent conţine gameplay footage, dar ştiţi cum stă treaba cu astfel de trailere. Deocamdată reprezintă titlul în stadiul pre-alpha. Puteţi totuşi să vă înscrieţi pentru a testa jocul când intră în faza beta aici. Să sperăm că jocul va mai reuşit decât Tom Clancy’s Elite Squad, care ne-a dezamăgit pe mobil cu 2 ani în urmă.

Etichete: , , ,