OPPO Reno8 apare cu un design similar cu OnePlus 10 Pro

Scris de | 7 aprilie, 2022
OPPO Reno8 apare cu un design similar cu OnePlus 10 Pro

Se pare că designul neconvenţional al camerei de pe OnePlus 10 Pro va fi adoptat şi de OPPO, ceea ce nu ne surprinde, având în vedere integrarea tot mai strânsă a celor două companii în ultimul an. De abia a sosit Reno7 în România şi deja discutăm despre OPPO Reno8. Aparent el va adopta designul lui OnePlus 10 Pro.

E vorba despre un modul foto pătrat şi care este perfect alipit de rama metalică. Se află şi puţin mai jos decât modulele clasice, amintind oarecum de Pixel 6 Pro. Telefoanele din gama OPPO Reno8 ar putea fi anunţate chiar în această lună, iar designul a scăpat pe web. Modulul camerei seamănă atât de mult cu cel de pe OnePlus 10 Pro, încât până şi blitzul inel este păstrat.

Se pare că telefonul va avea un ecran de 6.55 inch cu panou plat, cu orificiu decupat în colţul din stânga sus, cu refresh rate de 120 Hz şi rezoluţie Full HD+. Cat despre camere, Reno8 va adopta un senzor principal de 50 MP, un IMX766 văzut şi pe OPPO Find X5 Pro, alături de alte două camere, probabil una ultrawide şi una telephoto, eventual Bokeh/Macro/microscop.

Configuraţia interioară nu este 100% cunoscută încât, deşi un procesor Dimensity 8100 e în pole position, după apariţia pe realme GT Neo3. Reno8 va rula ColorOS, probabil versiunea 12.1 de pe Find X5 Pro, bazată pe Android 12. Seria Reno fiind mai tinerească, aşteptăm şi nuanţe mai viu colorate şi acel „sclipici” de pe spatele predecesorilor.

Etichete: , , ,

Sursa: XDA Developers