Un gamer a terminat Elden Ring în doar 9 minute; Iată speedrun-ul său (Video)

Scris de | 13 aprilie, 2022
Un gamer a terminat Elden Ring în doar 9 minute; Iată speedrun-ul său (Video)

După gamerul care a reuşit să termine Elden Ring fără să ia damage sau să fie lovit, acum avem o nouă realizare fantastică: un speedrun de doar 9 minute. Jocul e unul gigantic, majoritatea gamerilor care l-au savurat au sărit de 50 de ore de gameplay, unii de 100 de ore.

Iniţial recordurile de speedrun au stat pe la 30 de minute, dar recent YouTuberul Distortion2 a ajuns la sub 19 minute. Acum are un nou record: puţin sub 9 minute. E vorba despre un tip de speedrun Any% şi Unrestricted, ceea ce înseamnă că s-au produs nişte modificări la jocul clasic. Gamerul profită de glitch-uri, bug-uri şi hack-uri mai mult sau mai puţin omologate. Distortion2 evită luptele şi fentează inamicii (face dodge) sau trece de ei fără să îi bage în seamă.

E nevoie de mult skill şi research pentru a face asta, iar streamerul a dedicat deja zeci de ore acestui titlu. Un alt truc pentru a ajunge mai rapid la final este o serie de căzături de pe stânci, plus restart-uri rapide de joc.

Elden Ring a fost lansat la final de februarie şi marea provocare acum este un speedrun de sub 7 minute. Povestea să vine de la George R. R. Martin, cel care a scris „Game of Thrones”, dar şi Hidetaka Miyazaki, omul care a definit jocurile Souls de până acum din postura de game director. El a produs Dark Souls, a supervizat Dark Souls II, a „regizat” Dark Souls III şi Sekiro. Elden Ring e deja în pole position pentru titlul de Game of the Year.

 

Etichete: , , ,

Sursa: Polygon