ASUS ZenBook 14X OLED Space Edition este un laptop cu design spaţial, procesor Intel Core i9

Scris de | 16 aprilie, 2022
ASUS ZenBook 14X OLED Space Edition este un laptop cu design spaţial, procesor Intel Core i9

ASUS a început să aducă pe piaţă laptopul ZenBook 14X OLED Space Edition, pe care l-a prezentat în ianuarie la CES 2022. Laptopul are la interior procesorul Intel Core i9-12900H, cu GPU Iris Xe, alături de 32 GB RAM.

Ecranul de 14 inch este un OLED cu aspect 16:10 şi refresh rate de 90 Hz. O dotare specială este ecranul secundar mini OLED de 3.5 inch de pe capacul laptopului şi zona care îl înconjoară, care arată ca un pupitru de navă cosmică. Acel ecran extern afişează notificări, diferite animaţii, nivelul bateriei, data şi ora, dar şi un text personalizabil de către utilizatori. Şasiul este inspirat de o navă spaţială, iar construcţia sa este aliniată cu cerinţele US Space System, pentru rezistenţa la vibraţii şi temperaturi extreme.

De vreme ce este un laptop cu ecran de 14 inch, nu are numpad, dar ASUS a integrat unul totuşi pe touchpad-ul cu iluminare LED. Cititorul de amprente este integrat în butonul Power, iar pe lateral găsim 4 porturi USB-C, un port USB 3.2 Gen2 Type-A şi un HDMI 2.0. Pe partea de stocare avem un SSD PCIe Gen 1 de 1 TB. Avem parte şi de cititor de carduri SD şi un adaptor de la USB la Ethernet inclus în pachet.

Produsul se vinde la suma de 1999 dolari în SUA, doar pe nuanţa Zero-G Titanium. Beneficiază şi de certificare militară pentru extra rezistenţă.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena