Thor: Love and Thunder primeşte primul trailer detaliat; Vedem un nou Asgard

Scris de | 19 aprilie, 2022
Thor: Love and Thunder primeşte primul trailer detaliat; Vedem un nou Asgard

Filmul Thor: Love and Thunder tocmai a primit primul trailer detaliat, care îl face să pară mai degrabă un nou Guardians of the Galaxy. Filmul are un puternic vibe disco, dat în special de efectele vizuale aplicate, iar cu ocazia acestui trailer aflăm că pelicula va debuta în cinematografe pe 8 iulie 2022. Va ajunge şi pe Disney+.

În trailer vedem cu ce s-a ocupat Thor după înfrângerea lui Thanos în Endgame. S-a înhăitat cu Gardienii Galaxiei, a dat jos kilogramele în plus şi barba şi aparent a descoperit un nou Asgard. Pare să fie o rasă extraterestră cunoscută ca Olympians, practic zeii din Grecia Antică. Între timp o Valkyrie supravieţuitoare (Tessa Thompson) încearcă să construiască un nou Asgard în oraşul norvegian Tonsberg, dar Thor preferă să cutreiere spaţiul cu simpaticul Korg, jucat de Taika Waititi.

O vedem şi pe Jane Foster (Natalie Portman) pentru câteva secunde, îmbrăcată în uniformă de război şi mânuind ciocanul Mjlonir, versiunea veche, în mijlocul unei lupte. Ea a devenit Lady Thor între timp, dar nu e clar dacă e aceeaşi Jane Foster din seria originală sau cea din alt univers, având în vedere trecerea la Multiverse-ul Marvel din ultima vreme. E o chimie specială între Star-Lord şi Thor, iar cei doi Chris au şi un moment comic în trailer.

Thor e mai flower power şi mai reticent la lupte decât oricând, dar există şi suficiente elemente comice, de vreme ce Taika Waiti e regizor. Villain-ul principal ar fi înlocuitorul lui Thanos, Gorr, the God Butcher, jucat de Christian Bale.

Etichete: , , , ,

Sursa: The Verge