Huawei Band 7 este o brăţară de fitness cu ecran AMOLED, autonomie de 2 săptămâni

Scris de | 30 aprilie, 2022
Huawei Band 7 este o brăţară de fitness cu ecran AMOLED, autonomie de 2 săptămâni

Pe lângă ceasul Huawei Watch GT 3 Pro, Huawei a lansat în ultima săptămână şi o brăţară de fitness cu ecran AMOLED, o sumedenie de watch face-uri şi autonomie generoasă. E vorba despre Huawei Band 7, care vine după un Band 6 foarte căutat şi bine vândut în România.

Primul Huawei Band debuta în 2016 şi oferă consumatorilor o soluţie de fitness tracking accesibilă. Seria Band a evoluat pe parcursul anilor, adăugând funcţii dar păstrând un preţ foarte accesibil. Band 7 vine cu un corp mai subţire şi mai uşor decât predecesorul, dar adăugă funcţii în plus. Brăţara de fitness are un ecran AMOLED de 1.47 inch şi cântăreşte puţin sub 16 grame.

Măsoară 44.36 mm x 26 mm şi are o grosime de 9.9 mm. E cu 1 mm mai subţire decât predecesorul Band 6. Vine în 4 nuanţe diferite şi Huawei ne propune 8000 de watch face-uri. Autonomia promisă aici este de 2 săptămâni, iar cu utilizare intensă ajungi la 10 zile. Partea bună e că avem şi încărcare rapidă: 5 minute de alimentare înseamnă 2 zile de autonomie. Ecranul AMOLED de 1.47 inch este unul pătrăţos şi luminos.

Carcasa acestui dispozitiv este fabricată din fibră de polimer ranforsat. Brăţara de fitness vine cu accelerometru, giroscop, senzor de puls. Avem parte şi de certificare 5 ATM pentru rezistenţa la apă la o adâncime de până la 50 de metri. Band 7 are 96 de moduri sport, iar tehnologia TruSeen 4.0 permite o monitorizare eficientă a pulsului şi saturaţiei de oxigen.

Sunt două variante de Band 7, una de 40 dolari fără NFC şi una de 46 dolari cu NFC.

Etichete: , , ,

Sursa: XDA Developers