Orange devine rapid destinația preferată pentru servicii convergente: Care e oferta completă a operatorului și ce beneficii ai dacă ești deja abonat la telefonia mobilă

Orange devine rapid destinația preferată pentru servicii convergente: Care e oferta completă a operatorului și ce beneficii ai dacă ești deja abonat la telefonia mobilă

Scris de | 2 mai, 2022

După cum știm cu toții, Orange România a finalizat achiziția pachetului majoritar de 54% din acțiunile fostului operator Telekom Romania Communications, redenumit Orange Romania Communications, și vine acum cu o nouă ofertă convergentă care rivalizează chiar și cu cele mai tentante produse ale concurenței. Dacă până acum cei care voiau internet ultra rapid și acces la mai toate competițiile sportive aveau alte destinații preferate, Orange și Orange Romania Communications intră în forță pe piața de servicii fixe de televiziune și internet cu o ofertă extrem de tentantă, despre care vom afla mai multe în rândurile următoare.

În ceea ce privește 4G, Orange devine operatorul cu cea mai bună acoperire din țară, aceasta fiind disponibilă pentru 98,38% din populație. Asta înseamnă că, efectiv, aproape orice român are acces la viteze mai rapide de transfer de date. În plus, și pentru cei care au abonamente mobile la Orange și dispun de telefoane compatibile 5G există vești bune. Numărul de orașe unde există acoperire 5G a ajuns la 17, iar Bucureștiul este 100% conectat la cel mai nou standard de viteză.

Însă poate cele mai importante schimbări au survenit la internetul fix si la serviciile de televiziune. De la unirea eforturilor cu Orange Romania Communications, operatorul oferă internet fix cu viteze de până la 1.8 Gbps. Asta înseamnă că avem parte aici de cea mai rapidă viteză la nivel național, iar Orange include și un router Wi-Fi 6 în acest deal. Adică ești asigurat cu cele mai mari viteze de net, în schimbul a 52 de lei pe lună (dacă ești abonat deja la serviciile mobile de voce).

Iar pe lângă acest avantaj clar, care sosește la un preț foarte bun, ai inclus și un an cadou de HBO Max (ofertă valabilă până la 6 iunie), cel mai nou serviciu de streaming lansat în România. Plus 200 de euro reducere la o gamă largă de device-uri. Plus 149 de canale TV. Faptul că toate acestea costă puțin peste 10 euro lunar stă mărturie faptului că Orange vrea să  devină prima alegere pentru servicii convergente în România și poate să rivalizeze chiar și cu cele mai competitive oferte din piață. Și, sincer, oferta actuală Orange Love ar trebui să fie extrem de tentantă pentru mulți dintre noi.

În plus, rețeaua fixă de internet a Orange, dar și cea mobilă, dispun de certificări Ookla care atestă că sunt cele mai rapide din România, măsurătorile fiind realizate în ultima parte a anului 2021. Deci avem și aici o garanție. De fapt, cred că este pentru prima dată după mulți ani în care sunt cel puțin tentat să încerc și alt operator de servicii fixe de internet, iar această ofertă pică mănușă pentru cei mai indeciși, dar care își doresc un plus de viteză.

Să trecem și la sport acum, că există și o parte de televiziune care reprezintă o noutate în oferta Orange. Și anume rebrandingul posturilor dedicate sportului. Telekom Sport sunt acum Orange Sport. De exemplu, pentru pasionații de NBA, printre care mă regăsesc și eu, Orange Sport reprezintă de departe cea mai accesibilă variantă pentru a urmări meciurile de baschet de peste ocean. În plus, există exclusivitate și pentru WRC (mondialul de raliuri), 6 Nations (rugby), și Liga Campionilor la handbal. Desigur, asta pe lângă acces la cele mai importante competiții fotbalistice din Europa sau Formula 1.

Pe scurt, Orange a venit în 2022 cu o ofertă convergentă foarte bună. Iar cu riscul de a mă repeta, personal consider că este prima dată după mult timp când există o alternativă reală și foarte appealing la ce exista până acum. Gama de servicii și echipamente oferite, împreună cu prețul extrem de competitiv ar trebui să plaseze oferta Orange Love acolo sus în topul preferințelor, atunci când vine vorba de o gamă completă de servicii.

Etichete: , , , , , , ,