Netflix și Streaming live: se va întâmpla în curând, din cauza luptei pentru telespectatori

Scris de | 17 mai, 2022
Netflix și Streaming live: se va întâmpla în curând, din cauza luptei pentru telespectatori

 

Săptămâna trecută, un raport de la New York Times a citat persoane din interior care declară că un abonament la preț mai mic, susținut de reclame, ar putea veni la Netflix, până la sfârșitul anului.

Mai mult, potrivit website-ului Deadline, serviciul de streaming ar putea căuta să introducă o componentă de streaming live nou-nouță, în timp ce luptă pentru a păstra abonații, în urma unei scăderi uriașe de abonamente, survenită în ultimul timp.

Site-ul de știri a relatat că Netflix a confirmat faptul că stream-urile live se aflau în „stadii incipiente de dezvoltare” și ar putea fi utilizate de companie pentru a-și spori colecția de reality show-uri fără scenariu și de stand-up-uri speciale.

De exemplu, serviciul s-ar putea transforma în votarea live pentru competiții sau reality show-uri în timp real, în urma succesului unor titluri precum „The Circle” și „Love Is Blind”, sau încurajează interacțiunea în timpul evenimentului său de comedie live „Netflix Is A Joke”.

Conform Collider, ar putea fi folosit și în timpul reuniunilor speciale pentru emisiuni populare de varietăți, cum ar fi „Selling Sunset”, mai degrabă decât un episod preînregistrat, care este difuzat publicului la o dată ulterioară.

Cu toate acestea, s-a remarcat că este puțin probabil ca noua caracteristică să intre în ofertele de sport ale aplicației, inclusiv populara serie „Drive To Survive F1”. Conform articolelor de pe site-urile specializate, noul serviciu este încă „în primele zile” premergătoare pentru lansare, așa că există posibilitatea oricărei schimbări de direcție pe viitor.

Etichete: , , , , ,