Huami Amazfit T-Rex 2 este un ceas inteligent nou, cu autonomie de 45 de zile, design robust

Scris de | 26 mai, 2022
Huami Amazfit T-Rex 2 este un ceas inteligent nou, cu autonomie de 45 de zile, design robust

Brandul de ceasuri Huami Amazfit a început să fie tot mai apreciat în România, de aceea noul model T-Rex 2 are toate şansele să atragă ceva hype la noi. El tocmai a debutat şi se remarcă prin designul cu certificare militară, dar şi o autonomie generoasă, de 45 de zile.

Acest model este succesorul primului T-Rex, care a sosit în 2020 şi are ceva din designul unui Casio G-Shock, doar că mai relaxat şi cu ecran mai mare. Designul e sportiv, gândit pentru cei care petrec mult timp afară şi cântăreşte 66.5 grame. Primim şi un sistem de poziţionare globală pe 2 frecvenţe şi cu rating de 5 stele. Autonomia ajunge la 24 de zile, dar există şi un mod Power Saving ce ne duce la 45 de zile.

Huami Amazfit T-Rex 2 rezistă la temperaturi de minus 30 de grade Celsius, la scufundări de până la 100 de metri. Are peste 150 de moduri sport şi vine cu nişte curele cu nuanţe de camuflaj, pe verede, khaki deşert şi negru. T-Rex 2 aduce un ecran AMOLED de 1.39 inch, vizibil în bătaia soarelui puternic. Metalul din jurul ecranului e rezistent la zgârieturi şi uzură. Construcţia sa e gândită să reziste la nisip, noroi şi medii dificile.

Are 4 butoane din oţel inoxidabil, iar cureaua este fabricat din silicon antibacterial şi anti alergenic. Huami Amazfit T-Rex 2 a primit 15 standarde şi certificări militare, rezistând la temperaturi extreme, apă sărată, impact şi substance acide. Se confruntă cu brio şi cu medii tropicale. În ce priveşte activitatea sportivă, poate identifica inteligent 15 tipuri de exerciţii, de la genuflexiuni la exerciţii la piept pe bandă şi antrenamente pe grupe de muşchi.

Se vinde de pe 24 mai la preţul de 229 dolari, cu senzor de puls integrat, care măsoară şi saturaţia de oxigen, fibrilaţia atrială.

Etichete: , , , ,

Sursa: Sparrowsnews