Apple a descoperit cum să monteze o cameră în coroana ceasului

Scris de | 2 iunie, 2022
Apple a descoperit cum să monteze o cameră în coroana ceasului

 

Un brevet recent acordat pentru Apple Watch a apărut pe website-urile conectate la universul companiei din Cupertino, prezentând o potențială cameră ascunsă în coroana ceasului (rotiță, cheiță în termeni populari).

Deși o cameră atașată direct la ceas nu este nimic nou, poziționarea în coroană este o conceptualizare mai recentă, care le permite oamenilor să surprindă imagini din împrejurimile lor. Cu toate acestea, clienții pot fi siguri că Apple păstrează confidențialitatea, un punct cheie pentru consumatori și în cazul noului hibrid cameră-ceas.

Brevetul evidențiază, de asemenea, o altă caracteristică cheie, care este posibilitatea existenței unui bliț în interior, pentru a oferi o iluminare mai bună. Camera poate fi folosită și ca vizor pentru a încadra mai bine fotografiile, cu ecranul de comutare pe post de declanșator.

Coroana este concepută să devină digitală, cu un vârf sensibil la atingere, pentru a se adapta funcțiilor de imagine. Cu toate acestea, este puțin probabil ca aceasta să poată suporta FaceTime.

Pentru cei care poartă coroana orientată spre interior, brevetul prezintă o soluție la îndemână, cu un buton de eliberare ușoară, care permite utilizatorului să scoată ceasul din curea pentru un acces mai ușor la cameră. James Bond este deja gelos la citirea acestor rânduri.

Nu este prima dată când Apple lansează un potențial design pentru integrarea unei camere în ceas, potrivit website-ului 9to5Mac. Principalul motiv pentru care companiei i-a luat ceva timp pentru a duce aceste idei la bun sfârșit este dificultatea de a plasa o cameră la încheietura mâinii fără a exista probleme de siguranță.

Apple a lansat numeroase brevete care nu au apucat niciodată să vadă lumina zilei, așa că este cu adevărat la mâna destinului dacă o cameră în coroană va fi următorul lucru important oferit de compania americană. Noi sperăm că va fi.

Etichete: , , , , ,