Transferul mesajelor Whatsapp de pe Android pe iPhone poate fi realizat acum oficial. Vezi cum poți face asta

Scris de | 21 iulie, 2022
Transferul mesajelor Whatsapp de pe Android pe iPhone poate fi realizat acum oficial. Vezi cum poți face asta

WhatsApp testa de ceva vreme transferul de mesaje dintre Android și iPhone (iOS), iar astăzi devine oficială funcția. Până acum era posibil transferul de chat dintre iPhone și iOS doar cu ajutorul unor aplicații terțte, dar de obicei aceste metode nu sunt nici gratuite și nici foarte ușor de utilizat.

Momentan, pe site-ul de asistență WhatsApp este disponibilă doar metoda Android către iPhone și este necesar să utilizați instrumentul Move to iOS pe Android pentru a realiza acest lucru. De asemenea, va trebui să aveți cea mai recentă versiune a aplicației Whatsapp atât pe dispozitivul de expediere, cât și pe cel de primire. Totodată, va trebui să aveți același număr de telefon ca pe telefonul vechi sau să-l schimbați înainte de a transfera istoricul chatului. iPhone-ul care primește trebuie să fie resetat din fabrică sau nou.

Pe baza pașilor indicați în instrucțiuni, Whatsapp a colaborat cu Appple pentru a-și transfera aplicația Move to IOS pentru a transfera cu succes datele pe un telefon cu iOS. Conform paginii de asisteță, veți putea transfera informațiile din cont, fotografia de profil, chat-urile individuale și de grup, istoricul chat-urilor, media și setările. Nu veți putea transfera istoricul apelurilor sau mesajele de plată peer-to-peer.

Problema de transfer a conversațiilor la comutarea dintre iOS și Android a fost un punct dureros pentru cei care fac trecerea între ecosiseme. Deși multe aplicații de mesagerie vă permit pur și simplu să accesați mesaje și chat-uri de pe orice dispozitiv, Whatsapp poate fi folosit acum doar cu un singur număr de telefon și cu un singur dispozitiv.

Etichete: , , , ,