Freshful by eMAG introduce legume „Din Grădină”, ultra-fresh și cultivate în apropiere de București

Scris de | 27 iulie, 2022
Freshful by eMAG introduce legume „Din Grădină”, ultra-fresh și cultivate în apropiere de București

În contextul așteptării formei finale a strategiei europene „From farm to fork” pentru România, producătorii de legume din Dâmbovița lansează împreună cu Freshful by eMAG legume „Din Grădină”, produse cu gust obținute din semințe ale unor soiuri cu tradiție în România și crescute fără pesticide și erbicide.

Astfel, soiuri de legume alese atent, atât noi cât și soiuri care aduc înapoi gustul copilăriei, sunt disponibile deja în aplicația Freshful și vor continua să apară în sortimentația ultra-fresh până târziu în luna noiembrie: roșii „de masă” Zadurella, roșii „Inimă de bou”, roșii „de gradină” Rose, vinete de salată, dovlecei „Patichon”, ardei iuți „Sahem” și ardei Kapia „Ureche elefant”.

Crescute natural, în ritmul lor și stropite în mod responsabil, legumele “Din Grădină” vor fi recoltate pe perioada întregii veri până la sfârșit de toamnă, ambalate atent în ambalaje de carton pentru a putea fi reciclate și livrate către Depozitul Freshful de mai multe ori pe săptămână, în funcție de cererea clienților.

“Legumele “Din Grădină” sunt dorința noastră de a oferi consumatorilor gustul de altă dată pe care ei îl apreciază atât de mult, îl caută, iar când îl găsesc vor să-l păstreze. Productivitatea va fi constantă pe perioada verii si ne vom asigura că în fiecare săptămână, în ritmul creșterii lor și al recoltării, aceste legume excepționale cu gust plin, autentic, se vor regăsi în oferta Freshful by eMAG. Am ales aceste soiuri “pe sprânceană”, împreună cu agricultorii noștri față de care ne-am luat angajamentul de a le prelua, ambala și vinde producția către clienții din București și Ilfov. În sortimentația Freshful, peste 50% dintre produse provin de la producători locali, iar de astăzi îi includem aici și pe cultivatorii din Băleni. Alături de ei toți vrem să susținem preferința clienților noștri pentru prospețime”, a declarat Anca Leopea – Marketing Manager Freshful by eMAG.

“Agricultură este ce știm noi să facem. Când Freshful ne-a propus să fim parteneri și să cultivăm legume pentru clienții lor din București și Ilfov, ne-au spus să ne gândim la gust. Obligatoriu gust. Așa că ne-am întors la soiurile din copilăria noastră, iar dintre cele noi, le-am ales doar pe cele cu adevărat gustoase. Le creștem cu atenție, le stropim numai când e nevoie și cu ce trebuie astfel încât să păstrăm gustul și clienții să fie mulțumiți. De când ne știm noi, doar așa facem agricultură și sperăm că legumele crescute de noi, pe care le pune Freshful pe masa cumpărătorilor, să fie exact așa cum și le doresc”, spune Alin Dan, agricultor.

Povestea legumelor “Din Grădină” va fi disponibilă și în Secțiunea Inspirație din www.freshful.ro, iar produsele se găsesc deja în aplicația Freshful la categoria Legume proaspete și în pagina Noutăți. Acestea vor fi livrate în ambalaje personalizate, în condiții optime de temperatură, cu livrare expres sau în intervale programate de 2 ore, pentru a ajunge mereu fresh la clienți, alături de celelalte cumpărături săptămânale.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , ,