Huawei MateBook X Pro este un laptop cu ecran 3K de 90 Hz, proaspăt lansat

Scris de | 28 iulie, 2022
Huawei MateBook X Pro este un laptop cu ecran 3K de 90 Hz, proaspăt lansat

Huawei a prezentat pe 27 iulie HarmonyOS 3.0, noua sa platformă software care se va regăsi pe telefoane, tablete, ceasuri, dar a adus la eveniment şi produse hardware. Ele includ tableta Huawei MatePad Pro 11, dar şi laptopul Huawei MateBook X Pro 2022. El are ecran 3K şi procesor Intel Core Gen 12.

Huawei MateBook X Pro integrează un ecran surprinzător de mic pentru un dispozitiv cu „Pro” în nume. E vorba despre un panou de 14.2 inch, care livrează conţinut pe o rezoluţie de 3120 x 2080 pixeli şi cu refresh rate de 90 Hz. Suportă input cu 10 point multitouch, calibrare de culori P3, dar şi gama de culoare sRGB. Există şi un strat special care minimizează glare-ul şi reflexiile. Huawei a subliniat că şi-a dotat telefonul cu funcţia SuperTurbo, care îi permite să realizeze o optimizare inteligentă, identificând scenarii de utilizare.

Îi permite să optimizeze consumul spre exemplu, pentru o eficienţă energetică sporită. MateBook X Pro este fabricat din aliaj de magneziu şi cântăreşte doar 1.26 kilograme. Procesorul său vine cu 12 nuclee şi 16 fire de execuţie. Avem parte şi de certificare EVO, ventilatoare duale şi vapor chamber chiar. Pentru productivitate au fost incluse 4 microfoane şi 6 speakere. Disponibil pe două nuanţe, acest produs vine în august la suma de 1743 euro.

O funcţie inedită de la bordul acestui laptop este AI Minutes, care poate face transcrieri automat din înregistrări vocale. Poate identifica chiar şi mai mulţi vorbitori în acelaşi timp. Are şi o funcţie similară cu Phone Clone, care îţi permite să îţi aduci toate datele de pe PC-ul vechi pe acesta.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina