OnePlus Nord Watch îşi dezvăluie designul prin aplicaţia N Health şi capturile sale

Scris de | 28 iulie, 2022
OnePlus Nord Watch îşi dezvăluie designul prin aplicaţia N Health şi capturile sale

OnePlus continuă să extindă brandul Nord şi după căşti, acum pregăteşte şi un ceas. OnePlus Nord Watch apărea ca zvon încă din martie, asociat cu un debut la preţul de 123 de euro. Azi avem extra scăpări în aplicaţia N Health şi detalii găsiţi mai jos.

Unele voci susţin chiar că OnePlus va externaliza brandul Nord, care va deveni o companie separată, un spinoff. OnePlus Nord Watch va sosi cu un design dreptugnhiular cu colţuri rotunjite şi un buton fizic în partea dreaptă. Are ecran color, dar nu ştim încă rezoluţia şi diagonala sa. Watch face-ul afişat aici pare genul customizabil cu celebrele „complications”. Vedem şi 6 watch face-uri în interfaţa scăpată pe web, dar şi o secţiune „Custom dial”, care îţi va permite să personalizezi watch face-ul cu pozele dorite.

O altă captură de ecran confirmă pedometrul de la bord, moduri sport precum mers pe bicicletă sau jogging. Sursa menţionează şi un senzor SpO2, senzor de puls şi monitorizare somn. Aşteptăm şi monitorizare stres şi pentru ca produsul să fie relevant, autonomia ar trebui să fie de minim 10 zile. OnePlus Nord Watch va avea probabil şi o interfaţă custom, inspirată din OxygenOS, deşi dacă ne uităm la compania soră OnePlus, OPPO, ei au mers pe ruta lui wearOS.

Cureaua arată interesant, pare din silicon sau din cauciuc. Cumva designul e prea elegant pentru a fi un ceas sportiv.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena